avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie in UK
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie in UK

peste putin timp o sa ma casatoresc in UK si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatorie,ma casatoresc cu un cetatean din PAKISTAN.as vrea taremult sa stiu
Cel mai recent răspuns: carmen 24 , utilizator 04:26, 12 Iunie 2010
De toate actele de stare civile romane si cele din UK, cum ar fi certificat de nastere, buletin, hotararea de divort,.....etc si cele din UK de resedinta si vize.
aura-marcela a scris:

peste putin timp o sa ma casatoresc in UK si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatorie,ma casatoresc cu un cetatean din PAKISTAN.as vrea taremult sa stiu


Intrebati acolo unde va casatoriti: ambasada Pakistan sau Romania in UK, alta autoritate a UK gen starea civila din Romania.
depinde unde vrei si cat de repede.. la un council aproape unde stai in uk numai cu pasaporturile 2 martori si o taxa. programare si in 5 min gata .la amb din londra la fel ca acsa multe acte taxe in special pt el etc si plus daca vrei sa iei drept de munca apoi trebuie tradus certf ro de la ambasada romaniei in uk pt al trimite la HO iar daca vrei vrea sa divortezi(intrun caz nefericit) e ff complicat si scump daca ai certf eliberat de autoritatile din uk acum depinde cat vrei de repede ,scopul mai multe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizare certificat de nastere din pakistan StelaH StelaH Buna ziua! Locuiesc de 3 ani in Anglia iar anul trecut am nascut o fetita aici. Eu sunt cetatean roman iar partenerul meu ( nu suntem casatoriti) e cetatean ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean pakistanez ro.elena ro.elena buna,va scriu in numele surorii mele care dupa parerea mea a facut greseala vietii ei.stabilita in strainatate,mai precis spania,avand ca iubit un cetatean ... (vezi toată discuția)
Copie certificat de casatorie cu apostila din marea britanie LeoD LeoD Buna ziua, 1. La inceputul anului m-am casatorit la Londra: ea fiind rezidenta de 5 ani in Londra, eu locuind in Romania. Am facut casatoria la Londra pt ... (vezi toată discuția)