avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interpretare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interpretare hotarare judecatoreasca

...condamna inculpatul C.B.A.pentru savirsirea infractiunii de "ucidere din culpa" prev. si ped.de art178cp,cu aplicarea art.74 lit.a cod penalart.76 lit d cod penal la 1 an inchisoare.Inbazaart.71 cp,interzice inculpatului drepturile prev. de art64 lit a teza a-ii-a si lit b cod penal pe durata executarii pedepsei principale.In bazaart.81,82,art.71 alin 5cp suspenda conditionat executarea pedepsei principale si a celor accesorii stabilite pe o durata de 3 ani.Atrage atentia inculpatului asupra disp.art.83 si 84 cp.
VA ROG MULT SA-MI TRADUCETI SI MIE CE INSEAMNA SI CU CE SE MODIFICA SITUATIA MEA ACTUALA[SUNT AGENT VINZARI ].VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: coco_700 , utilizator 09:20, 11 Iunie 2010
In hotararea judecatoreasca este specificata interzicerea drepturilor prev. de art. 64 lit. (a), teza a II-a si lit. (b) ,Cod Penal.Conform sentintei "interzicerea dreptului prev. de art. 64 lit. (c) nu se justifica".Se mai aplica art. 114 in acest caz?Multumiri anticipate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta penala pentru ucidere din culpa-nelamuriri legate de dispozitivul hotararii dudiu dudiu buna!(Sotul meu a fost condamnat la ucidere din culpa din cauza unui accident rutier cu o victima si 2 decese).voi copia ce scrie in sentinta penala si apoi ... (vezi toată discuția)
Ocupare functie publica pe perioada suspendarii pedepsei cu inchisoarea? mataselg mataselg Avem următoarea Sentinta ( citez ce ne intereseaza). În temeiul dispozițiilor art. 396 alin. 2 Cod procedură penală condamnă pe inculpatul X la pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Solutie curtea de apel marian-ene marian-ene Solutie: Admite recursul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad împotriva sentintei penale nr. 235 din 08 Mai 2012 a Judecatoriei BÂRLAD, ... (vezi toată discuția)