avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale debitor citat in sect 3 cu sediu in sect 5
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

debitor citat in sect 3 cu sediu in sect 5

am depus cverere pt emiterea ordonantei priv somatia de plata pt debitorul W care figura cu sediul soc in sectorul 3 , aveam certificat de inmatriculare scos de la registrul com, unde era inregistrat cu dsediu in sect 3 deci am depus cererea la judecatorie sector 3 , iar instanta a citat partea la acea adresa.
DAR la acea adresa locuieste fostul administrator si asociat,(au fost 2 asociati) care mi-a prezentat un contract de cesiune , aditional la constitutiv semnate si autentificate la notar.
acum actualul asociat unic, nu raspunde la telefon, iar noul sediu social este in sector 5 ,
CE FAC??? ma gandeam sa depun la judecatorie sect 3 pana la urmat termen actele pe care le-am primit si sa rog citarea la sediul din sectorul 5, dar aum intervine competenta judecatoriei sector 5 . ASTA INSEAMNA alte taxe, alte acte depuse ????
~ Conținut șters la cerere ~
am copii de pe actul adional la actul constitutiv din care rezulta noul sediu, dar asta e obligatia lor sa depuna,, ma gandesc totusi sa fac o cerere de furnizare info la registrul com. si eventual acel raspuns sa il depun in original in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2007
OANA GORAN, Consilier juridic
fa o cerere de eliberare certificat de informare la Reg com si cu certificatul te duci in instanta si dovedesti sediul. Daca el figureaza tot in sect 3 e ok, daca e in sect. 5 se declina competenta in fav jud.sect 5. nu mai trebuie platita nici o taxa sau alte chestii, se discuta numai competenta teritoriala a instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare de sediu sadaka sadaka X-( va rog sa-mi spuneti si mie in ce consta o mutare de sediu , ce acte necesita si unde anume se merge , firma se afla in ILFOV , mutarea se face in sect 2 ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta mars_on_line mars_on_line Buna ziua, de ce se declina competenta de judecata a jud. sect 6 buc.catre jud.sect.5 buc. atata timp cat reclamantul ,;persoana fizica,locuieste in sect.6 iar ... (vezi toată discuția)
Dovada calitate reprezentant legal fundatie lazardaniel2015 lazardaniel2015 fundatia, al carei presedinte sunt, a introdus o cerere de chemare in judecata a unei persoane fizice....instanta mi-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de ... (vezi toată discuția)