fundatia, al carei presedinte sunt, a introdus o cerere de chemare in judecata a unei persoane fizice....instanta mi-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de reprezentant legal al fundatiei, iar eu nu stiu ce anume documente sa depun in afara de statutul si actul contitutiv al fundatiei, certificatul de inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor de la Jud.sect.1...actele sunt vechi (2010), este necesar sa depun si un extras actualizat din registrul asociatiilor si fundatiilor? eliberaza judecatoria un astfel de document din care sa rezulte componenta consiliului director, respectiv cine este presedintele fundatiei? multumesc anticipat pentru raspuns
Certificat constatator de la ORC in care sa fiti mentionat dumneavoastra eliberat cu cel mult 30 zile inainte( exista si situatii in care se accepta si un certificat emis cu mai mult de 30 zile inainte dar nu cu 3 ani:) ).
este vorba despre o fundatie..asociatiile si fundatiile nu se inregistreaza la ORC ci dobandesc personalitate juridica prin inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor la judecatorie
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Cu siguranta ca nu o sa am timpul necesar sa obtin acest extras pana la termenul din dosar.
O sa depun aceasta cerere la Ministerul Justitiei iar in dosarul de instanta (ca sa nu risc anularea actiunii) voi depune copie de pe actul constitutiv + statut + certificat de inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor precum si copia cererii depuse la ministerul justitiei pentru eliberarea extrasului actualizat...instanta mi-a acordat un termen de 10 zile pentru depunerea acestei dovezi...eventual sa incerc sa obtin un termen de amanare?