avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... muzica online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

muzica online

Daca am un site gen youtube.Dar un user poate sa isi puna sa zicem toata muzica sa...sa zicem albume intregi si are libertatea de a o face publica sa fie ascultata de toata lumea sau sa fie privata(sa fie ascultata doar de cine vrea el)...ma aflu in vreun pericol juridic.
Userul poate fi pedesit si pot fi fortat sa dezvalui datele sale personale?

Cel mai recent răspuns: Dinu Turcanu , Consilier juridic 00:47, 14 Iunie 2010
Buna ziua !
Cam neclara exprimarea.
Va pot spune insa ca daca respectivul "user"nu este autorul muzicii, nici nu are dreptul de autor transmis in conditiile legii 8 / 1996 actualizata, atunci puteti fi tras la raspundere .
Cu stima !
Da, sunteti raspunzator pt continutul sitului in mod evident. Dar mai intai aveti nevoie de autorizatie ca sa puteti difuza muzica de la UCMR-ADA :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licență muzică ambientală ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)