avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere recurs

Buna seara,

Am primit motivarea instantei in data de 07.06.2010, comunicarea s-a facut pe data de 04, inclusiv data sosirii e de 4.
Pot sa fac recurs in 10 zile de la comunicare (asa a stabilit instanta).
Vreau sa trimit recursul prin posta. Care e ultima data cand pot depune recursul la posta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena_1234 , utilizator 23:53, 10 Iunie 2010
Daca ati primit hotararea pe 4 (stampila postei e 04.06.2010) si termenul de recurs e de 10 zile, atunci trebuie sa depuneti recursul la posta cel tarziu in data de 15.06.2010. Aveti grija sa-l trimiteti la instanta care a pronuntat hotararea.
15.06.2010 este ultima zi de depunere a recursului.Recursul se motiveaza prin insasi cererea de recurs si se depune la instanta a carei hotarare se ataca.
Expediati recursul cu confirmare de primire pentru a avea dovada expedierii acestuia.
Totodata pentru a face dovada continutului plicului mentionati pe talonul pe care completati- recurs in dos. X al instantei X.;)
Daca este vorba de un recurs penal nu mai pierdeti timpul.Motivarea recursului o veti face ulterior.
este recurs pe litigiu de munca-adeverinta grupa de munca
talonul inseamna confirmarea de primire, nu?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Date diferite la comunicarea unei hotarari judecatoresti marinescudorina marinescudorina As dori sa stiu dupa o hotarare definitiva si executorie de drept,comunicarea se face atat la parat cat si la reclamant la aceeasi data s-au date diferite.Eu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala adrian _p adrian _p Se poate trimite plangerea prin posta catre registratura instantei? (vezi toată discuția)
Aceeasi instanta din constanta........situatie disperata!!!! rosu gheorghe rosu gheorghe De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs. Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)