Am o masina adusa din Spania la care sunt titular,pana acum am circulat cu toate actele in regula platite acolo,dar n sept mi se expira itp si nu-mi mai permit sa o duc pana acolo sa-i fac verificarea.ce sa fac daca o inscriu si platesc taxa de pol cum e un euro3 ma casta cam 80 mil, mi se poate inapoia baniiX-(
Daca doriti sa inmatriculati masina in tara sunteti neviuti sa achitati taxa de poluare.
Aveti si posibilitatea sa va judecati cu institutia prefectului, serviciul inmatriculari auto si sa solicitati instantei sa dispuna obligarea de a inmatricula masina fara plata taxei de poluare....insa slabe sanse de reusita.
slabe sanse de reusita? va contrazic ..la oradea absolut toate actiunile au fost castigate...fie la recuperarea taxei fie la inmatricularea fara plata taxei.
Nu inteleg cum de in alte locuri sunt sanse mai slabe...folositi practica judiciara a Curtii de Apel Oradea cat si cea a Tribunalului Bihor. La noi nu au fost respinse astfel de actiuni. Chiar daca s-a platit dupa luna februarie 2010...!