avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE POLUARE AUTO CE FACEM INSCRIEM ORI ASTEPTAM
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE POLUARE AUTO CE FACEM INSCRIEM ORI ASTEPTAM

Am o masina adusa din Spania la care sunt titular,pana acum am circulat cu toate actele in regula platite acolo,dar n sept mi se expira itp si nu-mi mai permit sa o duc pana acolo sa-i fac verificarea.ce sa fac daca o inscriu si platesc taxa de pol cum e un euro3 ma casta cam 80 mil, mi se poate inapoia baniiX-(
Cel mai recent răspuns: Brokeru22 , utilizator 11:02, 18 Iunie 2010
Daca doriti sa inmatriculati masina in tara sunteti neviuti sa achitati taxa de poluare.
Aveti si posibilitatea sa va judecati cu institutia prefectului, serviciul inmatriculari auto si sa solicitati instantei sa dispuna obligarea de a inmatricula masina fara plata taxei de poluare....insa slabe sanse de reusita.
Subscriu acestui punct de vedere!
slabe sanse de reusita? va contrazic ..la oradea absolut toate actiunile au fost castigate...fie la recuperarea taxei fie la inmatricularea fara plata taxei.
Nu inteleg cum de in alte locuri sunt sanse mai slabe...folositi practica judiciara a Curtii de Apel Oradea cat si cea a Tribunalului Bihor. La noi nu au fost respinse astfel de actiuni. Chiar daca s-a platit dupa luna februarie 2010...!
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2010
Brokeru22, utilizator
va rog sa verificati o astfel de solutie pe portalul instantelor, la tribunalul bihor, dosarul nr. 2130/111/2010(depus dupa februarie 2010).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare zsunna zsunna se poate inmatricula masina fara plata taxei de poluare?? (vezi toată discuția)