avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperarea talonului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperarea talonului

Buna ziua! Acum 2 luni am vandut dacia,proprietarul actual nu si-a facut nici pana in ziua de azi actele. In perioada de valabilitate a actului de vanzare un politist la oprit si a trecut pe spatele talonului la rubrica instrainare numele actualului proprietar si data cand expira contractul de vanzare. Acum 4 zile a venit la mine ca la oprit A.R.R-ul si ia luat talonul pentru semnalizare si sa merg cu el la r.a.r sa-i faca constatarea ca functioneaza si apoi la politie pentru talon. La R.A.R nu trebuia sa fiu neaparat eu acolo dar la politie trebuie sa ma duc eu sa-i ridic talonul pentru faptul ca a expirat actul de vanzare si ca tot eu sunt proprietarul? Dar daca e el trecut de politist pe spatele talonului nu trebuie sa se duca singur? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:54, 13 Iunie 2010
Buna ziua !
Cat timp sunteti proprietar in acte talonul nu poate fi ridicat decat de dvs. , indiferent de soferul care conduce autoturismul dvs. :D . Asa ca odata cu ridicarea talonului finalizati si vanzarea-cumpararea pt a nu mai avea probleme in viitor .
Este datoria dvs.de proprietar.
Sunteti titularul lui ,nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca incheiata pe numele noului proprietar in cazul schimbarii proprietarului Pop Izabela Pop Izabela Dat fiind preturile prohibitive practicate de societatile de asigurari pentru proprietarii de autoturisme cu varsta sub 25 ani am decis sa transcriu masina pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina fara timbru de mediu kingpig kingpig Buna ziua, Planuiesc sa achizitionez o masina din 2005, cand nu exista obligativitatea platirii timbrului de mediu. Inteleg ca pentru a nu plati timbrul de ... (vezi toată discuția)