Buna ziua! Acum 2 luni am vandut dacia,proprietarul actual nu si-a facut nici pana in ziua de azi actele. In perioada de valabilitate a actului de vanzare un politist la oprit si a trecut pe spatele talonului la rubrica instrainare numele actualului proprietar si data cand expira contractul de vanzare. Acum 4 zile a venit la mine ca la oprit A.R.R-ul si ia luat talonul pentru semnalizare si sa merg cu el la r.a.r sa-i faca constatarea ca functioneaza si apoi la politie pentru talon. La R.A.R nu trebuia sa fiu neaparat eu acolo dar la politie trebuie sa ma duc eu sa-i ridic talonul pentru faptul ca a expirat actul de vanzare si ca tot eu sunt proprietarul? Dar daca e el trecut de politist pe spatele talonului nu trebuie sa se duca singur? Va multumesc!
Buna ziua !
Cat timp sunteti proprietar in acte talonul nu poate fi ridicat decat de dvs. , indiferent de soferul care conduce autoturismul dvs. :D . Asa ca odata cu ridicarea talonului finalizati si vanzarea-cumpararea pt a nu mai avea probleme in viitor .
Este datoria dvs.de proprietar.
Sunteti titularul lui ,nu ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Timbrul de mediu
patrucata
buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)