avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord in cazul in care nu a trecut un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriri

Buna ziua! Ar putea cineva sa-mi spuna care este modaliatatea de a divorta in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriei si nici nu exista copii sau bunuri comune care ar trebui sa faca obiectul unui partaj? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:53, 13 Iunie 2010
pentru dna avocat Capota
Aceasta este doar parerea dvs.
Credeti ca instanta va respinge o astefl de cerere daca la primul termen vor fi indeplinite conditiile referitoare la durata casatoriei?
Da. ;)
Eu as zice ca s-ar putea obtine divortul pe interogatoriu si fara martori.Nu am incercat asa ceva pana acum dar zic ca ar merge...;)

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 3 luni ByOn ByOn buna seara . am o intrebare scurta .se poate divorta dupa 3 luni de casatorie daca nu au copii si nu a nimic de impartit? (vezi toată discuția)
Divort la cinci luni dupa casatorie sonder sonder Buna.Am nevoie de cateva informatii legate de divort.Suntem casatoriti de cinci luni,nu avem copii,nu vor exista bunuri de impartit,totul se face de comun ... (vezi toată discuția)
Divortul nelutu01 nelutu01 buna seara! am si eu o nelamurire, din casatorie rezulta un minor de 11 ani, divortul poate fi de comun acord? se audiaza si minorul la proces? (vezi toată discuția)