avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice redeventa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

redeventa

Buna ziua,

in cadrul unei licitatii publice deschise, pentru serviciul de transport public local de calatori, este gresit daca autoritatea publica stabileste redeventa ca fiind criteriul de selectie cel mai important?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 13:13, 11 Iunie 2010
Buna ziua
NU este gresit , autoritatea contractanta este cea care decide criteriile de selectie si criteriul de atribuire poate fi si redeventa (cea mai avantajoasa oferta economica) .

Redeventa este suma de bani platita periodic de catre persoane care au inchiriat anumite bunuri [mine, terenuri etc.] ori au contractat licente prin know-how
Deoarece in astfel de cazuri castiga cel care ofera mai mult, redeventa poate fi considerata de catre autoritatea contractanta drept criteriul de atribuire cel mai important, fiind considerata oferta economica cea mai avantajoasa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea dublei impuneri anarhy2004 anarhy2004 am si eu cateva intrebari am primit o factura din confederatia elvetiana in care m-i se vinde dreptul de a folosi un program acum eu ii platesc intreaga suma ... (vezi toată discuția)
Valoarea contractului de concesiune a serviciului de salubrizare etta etta Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine referitor la stabilirea valorii unui contract de concesiune a serviciului de salubrizare. Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Redeventa nicolsim nicolsim Buna ziua. Urmeaza sa inchei un contract cu o firma din Italia, obiectul fiind prestari servicii in telecomunicatii. Pentru prestari servicii se aplica ... (vezi toată discuția)