ma adresez dvs.cu urmatoarea intrebare:
se implinesc in curand trei ani de la suspendarea societatii, ce trebuie sa fac mai departe;
se desfiinteaza firma automat?
trebuie sa o inregistrez din nou?
va rog sa ma ajutati.
multumesc anticipat.
ce sa ma mentina dupa 3 ani??
daca in tot acest timp nu a depus bilanturile la finate si nici la Registru, atunci sigur se fa desfiinta.
am avut un caz in care timp de 3 ani desi actele au fost depuse regulat la Finante, din eroare,neglijenta nu au fost depuse bilanturile la registru, cu toate astea, firma s-a desfiinta.
ce sa ma mentina dupa 3 ani??
daca in tot acest timp nu a depus bilanturile la finate si nici la Registru, atunci sigur se fa desfiinta.
am avut un caz in care timp de 3 ani desi actele au fost depuse regulat la Finante, din eroare,neglijenta nu au fost depuse bilanturile la registru, cu toate astea, firma s-a desfiintat
Nu rezulta din intrebare ca nu si-ar fi depus actele necesare.Am un caz in care societatea din 1998 pana in prezent nu a depus nimic la registrul comertului , au fost actionati in judecata din oficiu , pentru dizolvare , si la termen au venit cu toate actele si s a anulat actiunea ca fiind nefondata. Deci , in Romania orice e posibil.