Sunt subofiter la Politia de Frontiera Galati, agent principal de politie,de 6 ani. In perioada 2007-2009 am facut un master profesional in cadrul Acad. Al.I.Cuza Bucuresti, pe care l-am absolvit cu media 10. Pentru a-l face am sustinut un concurs de admitere organizat de aceasta institutie. Intrebarea mea este : de ce nu mi s-a acordat gradul de ofiter dupa absolvire,daca este legala aceasta masura si daca, in instanta am castig de cauza? Precizez ca sunt absolvent al Fac. de Drept din cadrul Univ. Danubius Galati, specializarea stiinte juridice.
Va multumesc!
Trecerea din corpul agentilor in corpul ofiterilor se face prin concurs de ocupare a functiilor scoase , prin ordin al ministrului .
Legea 360/2002 privind statutul politistului prevede ca acordarea gradului de subinspector se acorda absolventilor Academiei de politie Al.I. Cuza ( se refera la forma de invatamant de zi ) , ori masterul dvs nu are nimic de-a face cu incidenta prevederilor acestei legi .
O intrebare
popescuvirgil44
La absolvirea unui master profesional, de catre un subofiter de politie, in cadrul Academiei Al.I.Cuza Bucuresti, cu durata de 2 ani,se acorda gradul de ... (vezi toată discuția)