avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... latimea deschiderii obligatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

latimea deschiderii obligatorie

vreau sa cumpar un teren de 1000 mp dintr-o parcela de 2000 mp. acest teren are o deschidere de 9 m.(toata parcela are 18 m). la aceasta deschidere este cam incomod sa construiesc o casa. am inteles ca sun 8 m nu se da autorizatie de constructie. intrebarea mea este urmatoarea: daca as cumpara terenul in forma de "L", adica 3m deschidere si mai lat in capatul terenului(unde as putea construi o casa mai lata), as putea primi autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 23:43, 12 Iunie 2010
In principiu, ar trebui sa se emita autorizatie dar, cel mai bine ar fi sa consultati planul zonal de urbanism (PUZ) deoarece veti gasi in detaliu conditiile cerute pentru obtinerea unei autorizatii de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)