avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia de la locul de munca

buna,in data de 9 august fiul meu implineste doi ani si eu am fost in concediu ptr cresterea copilului;as vrea sa stiu si eu in ce data ar trebui sa ma prezint la munca si ce trebuie sa fac deoarece eu am domiciliul in belgia si nu mai vreau sa merg la acel loc de munca.ce trebuie sa fac ,??????????va multumesc mult.:D
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 16:39, 11 Iunie 2010
Daca copilul implineste 2 ani in data de 9.08.2010, dumneavoastra ar trebui sa reincepeti activitatea in data de 10 .08.2010, in baza unei cereri formulate de dumneavoastra.Trimiteti cererea, insotita de o alta cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor, pentru a nu fi nevoita sa demisionati(caz in care ar trebui sa aveti si o perioada de preaviz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare angajator la intoarcerea din concediul de crestere copil Claudia Carmen Claudia Carmen Buna ziua! Vreau sa stiu daca la intoarcerea din concediu de crestere copil, la data in care copilul implineste 2 ani (ex: 7 august) trebuie anuntat ... (vezi toată discuția)
Reinceperea serviciului alina-mihaela alina-mihaela as dori sa stiu si eu cand ar trebui sa incep serviciul daca fiica mea face 2 ani pe 6.09.2009, iar eu ma aflu in indemnizatie pt. crestere copil din data de ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)