avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reinceperea serviciului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reinceperea serviciului

as dori sa stiu si eu cand ar trebui sa incep serviciul daca fiica mea face 2 ani pe 6.09.2009, iar eu ma aflu in indemnizatie pt. crestere copil din data de 14.11.2007??? cand face fiica mea 2 ani sau cand se implinesc 2 ani de cand ma aflu in indemnizatie??? va rog raspundeti-mi ...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:47, 24 August 2009
07.09.2009, trebuie sa incepeti serviciul, ultima zi de indemnizatie este 06.09.2009.
la data cand copilul implineste 2 ani , mai exact pe 07.09
alina-mihaela a scris:

as dori sa stiu si eu cand ar trebui sa incep serviciul daca fiica mea face 2 ani pe 6.09.2009, iar eu ma aflu in indemnizatie pt. crestere copil din data de 14.11.2007??? cand face fiica mea 2 ani sau cand se implinesc 2 ani de cand ma aflu in indemnizatie??? va rog raspundeti-mi ...

Dvs trebuie sa incepeti serviciul la data cand fiica implineste 2 ani. Nu are relevanta cand ati inceput sa incasati indemnizatia pentru crestere copil!B-)
1. Asa cum spune textul legal, este vorba de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de până la 3 ani.
2. Deci pe 07.09.2009 reincepeti activitatea. Faceti o cerere de revenire din CCC, se da o decizie de incetare a suspendarii contractului individual de munca si reluare a activitatii, in baza aceluiasi contract si... spor la treaba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare angajator la intoarcerea din concediul de crestere copil Claudia Carmen Claudia Carmen Buna ziua! Vreau sa stiu daca la intoarcerea din concediu de crestere copil, la data in care copilul implineste 2 ani (ex: 7 august) trebuie anuntat ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu de crestere a copilului pana la 2 ani florentina_cfm florentina_cfm Rog cine stie sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari: 1. La 24 septembrie 2012 copilul meu implineste varsta de 2 ani. La ce data trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)