avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunerea situatiilor concediilor medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunerea situatiilor concediilor medicale

Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor.
Potrivit modificarilor concediilor medicale , angajatorul are obligatia sa anunte la casa de sanatate in termen de 6 zile lista cu angajatii aflati in incapacitate temporara de munca, aceasta adresa trebuie sa contina anumite elemente .
Ceea ce nu inteleg eu , care este procedura pentru aceasta adresa , exista un program de declarare a acestor angajati sau se intocmeste o adresa simpla unde se trec toate acele elemente enumerate in lege
Optati pentru transmiterea declaratiilor online, pentru a primi user name si parola, pe care sa le folositi si pentru depunerea online a situatiilor concediilor medicale
Mai este valabil formularul pentru concediu? Mai suntem obligati sa stam acasa in timpul concediului medical?
ursuletroz a scris:

Optati pentru transmiterea declaratiilor online, pentru a primi user name si parola, pe care sa le folositi si pentru depunerea online a situatiilor concediilor medicale


Pentru Bucuresti, unde se poate opta pentru depunere on-line? Sectiunea de pe site-ul casmb.ro nu mai functioneaza de anul trecut. Ce varianta avem in afara de a merge la sediul lor din Titeica?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare concedii medicale VLADUTZA07 VLADUTZA07 Conform noii legi a concediilor medicale acestea trebuie anuntate la casa de sanatate. Exista un formular tip care trebuie completat sau care este metoda de ... (vezi toată discuția)
Verificare prezenta concediu medical monicalirca monicalirca Lecturand stufoasa legislatie cu privire la acordarea concediilor medicale am o mare nedumerire si anume : CARE SUNT MEMBRI COMISIEI AMINTITI la pct.25 al ... (vezi toată discuția)
Transmiterea listelor cu concediile medicale si recuperarea sumelor de la fnuass dianarusu dianarusu Buna seara, Am cateva intrebari legate de concediile medicale, transmiterea acestora si recuperarea sumelor FNUASS. Am observat ca sunt firme sau ... (vezi toată discuția)