avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de recuperari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de recuperari

Buna ziua,
In anul 2003 am incheiat contract cu Vodafone (fosta Connex) pe societate, iar in 2009 am solicitat rezilierea. S-a operat rezilierea cu data solicitata de mine si am ramas restant cu o suma de bani. In martie 2010 am primit o somatie de la o firma de recuperari ca figurez in evidentele lor cu debitul respectiv plus penalitati. Nu am fost notificat de cesiunea creantei catre firma de recuperari. Am platit debitul de baza, iar firma de recuperari ma agaseaza acum sa platesc si penalitatile. Invoca un articol din contract, articol pe care eu nu-l gasesc. Am solicitat copie de pe contract si nu am primit nimic. Imi trimite un angajament prin care eu persoana fizica recunosc penalitatile ca fiind cerete, lichide si exigibile. Mentionez ca nu am semnat angajamentul. Imi trimte mesaj pe mobil ca nu am respectat acel angajament si ca ma vor da in judecata.
Ce este de facut?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: utc , utilizator 17:26, 11 Iunie 2010
sa-i nu semnati sub nici o forma respectivul angajament e opinia mea.. daca va dau in judecata ei trebuie sa aibe ceva cert.. nu au nimic momentan
In mod normal, partea din contract( vodafone) trebuia sa va notifice cesiunea.
Daca nu, sunteti tert in acest contract, nu semnati nimic.
Sper ca plata debitului ati facut-o catre Vodafone si nu catre firma de recuperari.
plata debitului de baza am facut-o catre firma de recuperi pentru ca vodafone a refuzat incasarea sumei pe motiv ca a cesionat creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament plata - firma recuperari creante liliana62 liliana62 am semnat un angajament de plata cu [firma]. ulterior am solicitat contractul de cesiune intre banca si [firma] , precum si un scadentar cu dobanzile si ... (vezi toată discuția)
Executari silite mihai_gaby mihai_gaby Am o datorie din 2004 care a fost platita partial la banca. Creanta ramasa a fost cesionata la o firma de recuperari care la randul ei a cesionat-o la alta ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)