Buna ziua,
In anul 2003 am incheiat contract cu Vodafone (fosta Connex) pe societate, iar in 2009 am solicitat rezilierea. S-a operat rezilierea cu data solicitata de mine si am ramas restant cu o suma de bani. In martie 2010 am primit o somatie de la o firma de recuperari ca figurez in evidentele lor cu debitul respectiv plus penalitati. Nu am fost notificat de cesiunea creantei catre firma de recuperari. Am platit debitul de baza, iar firma de recuperari ma agaseaza acum sa platesc si penalitatile. Invoca un articol din contract, articol pe care eu nu-l gasesc. Am solicitat copie de pe contract si nu am primit nimic. Imi trimite un angajament prin care eu persoana fizica recunosc penalitatile ca fiind cerete, lichide si exigibile. Mentionez ca nu am semnat angajamentul. Imi trimte mesaj pe mobil ca nu am respectat acel angajament si ca ma vor da in judecata.
Ce este de facut?
Multumesc anticipat!
In mod normal, partea din contract( vodafone) trebuia sa va notifice cesiunea.
Daca nu, sunteti tert in acest contract, nu semnati nimic.
Sper ca plata debitului ati facut-o catre Vodafone si nu catre firma de recuperari.
Executari silite
mihai_gaby
Am o datorie din 2004 care a fost platita partial la banca. Creanta ramasa a fost cesionata la o firma de recuperari care la randul ei a cesionat-o la alta ... (vezi toată discuția)