avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoala de soferi dupa condamnare definitiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoala de soferi dupa condamnare definitiva

multumesc pentru raspunsul primit.as vrea sa mai stiu daca pot face scoala de soferi inainte de expirarea anului care a trecut de la ramanerii definitive a unei condamnari cu suspendare.multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 18:55, 11 Iunie 2010
Sigur ca da.Scoala o puteti urma dar nu vi se va elibera carnetul de conducere decat dupa trecerea perioadei de un an de la data ramanerii definitive a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis conducere kata2015 kata2015 Buna ziua,mi a fost anulat permisul in mai 2014,cei d l politie mi au spus sa vin dpa 15 mai 2015 ca sa mi spuna ce acte imi trebuie pt permis. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Tip solutie: condamnare madalin1 madalin1 Buna ziua nu am stiut exact cum sa scriu in titlu ca sa coincida cu subiectul ! Nu am fost prea cuminte in ultimul timp de aceea sa ajuns la asta ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Maryus-dora Maryus-dora În urma cu 9 ani în urma unui proces am primit o amenda cu suspendare de 10.000 Ron la regimul circulației și pentru aceasta amenda organele de la ... (vezi toată discuția)