avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... la cat se ridica suma totala datorata la stat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

la cat se ridica suma totala datorata la stat?

buna ziua!

as dori va rog mult de tot sa stiu si eu mai exact la cat se ridica suma totala care trebuie platita statului pe luna la un salariu pe CIM de 1.500 ron, totala insemnand partea angajatului + partea angajatorului si ce din ce se compune mai exact aceasta suma datorata statului de ambele parti?

va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 13:07, 12 Iunie 2010
Buna ziua.

16 % din salariul brut.
Pentru un salariu de 1500 ron net se mai plateste statului inca 1219-- total 2719 compus din 612 ron partea angajatului catre stat si 607 partea angajatorului catre stat.
nu despre cel net este vorba este vorba ci cel brut adica cel de pe Cartea de Munca acesta fiind de 1.500 ron si din acest salariu ma refeream cat este partea angajatorului si cat partea angajatului si la ce suma ajung cele doua insumate.

16% insemnand ce? asta este tot ce e de platit statului de catre ambele parti? imposibil!!!

sper ca acum m-am facut mai bine inteleasa acum!
Salariu complet 1932 ron, 419 angajatul, 432 angajatorul, in mana angajatul ramane cu 1081 ron
multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Cheltuieli carte de munca oanacarlan oanacarlan Care este suma totala pe care o plateste angajatorul angajatului , la salariul brut de 600 ron pe luna.? (vezi toată discuția)
Fisa fiscala- fals in acte cinevasuspect cinevasuspect Am si eu nevoie de cate informatii in legatura cu fisa fiscala, ad dori sa stiu ce as putea face pe ale legala ca sa indrept niste greseli. Pe la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Taxele angajatorului la stat pentru angajat minca gabriela minca gabriela care este suma totala care o plateste angajatorul angajatului la stat, la salariul brut de 760 ron pe luna.? (vezi toată discuția)