avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca strainatate in perioada concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca strainatate in perioada concediu de odihna?

Buna ziua
Am si eu o intrebare. Pot lucra in strainatate cu contract de munca in perioada concediului de odihna? Mentionez ca lucrez in invatamant si in perioada 01 iulie-31 august sunt inconcediu de odihna.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cenache91 , utilizator 12:30, 14 Iunie 2010
Da!!!!
AliCer a scris:

Buna ziua
Am si eu o intrebare. Pot lucra in strainatate cu contract de munca in perioada concediului de odihna? Mentionez ca lucrez in invatamant si in perioada 01 iulie-31 august sunt inconcediu de odihna.
Multumesc.

Da, este posibil asa ceva ... :)
am si eu o cunostinta care pe timp de vara isi ia concediu fara plata timp de 3 luni de zile si pleaca in strainatate ca sa lucreze.nu lucreaza in invatamant dar cred ca si dumneavoastra puteti pleca la fel de bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal peste concediu de odihna flor1 flor1 Buna seara, As avea unele nelamuriri, daca ma puteti ajuta.Lucrez in invatamant pe perioada determinata( contractul meu de munca incheiandu-se in 31 august ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna flori2009 flori2009 Lucrez in baza unui contract de munca temporar incheiat cu o agentie de recrutare din Bucuresti, detasat in Italia. Cum contractul meu expira in 09/08, am ... (vezi toată discuția)