avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal pentru viitorul asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal pentru viitorul asociat unic

Buna ziua!
Am si eu o intrebare: in cazul unui contract de cesiune in care o persoana terta va fi asociat unic va trebui sa depuna la ONRC pe langa celelalte acte si cazierul fiscal?.

Daca trebuie, acea persoana(viitorul asociat unic) avand niste diferente de la fisele fiscale neachitate, este o problema? Nu este ok cazierul fiscal la ONRC pentru a deveni asociat al firmei respective/

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 07:25, 14 Iunie 2010
Il solicita cei de la ONRC, in momentul in care depuneti cesiunea .
Multumesc dar daca in cazierul fiscal este specificat faptul ca acea persoana are neachitate diferente din fisele fiscale, ONRC poate respinge cesiunea?
Ma indoiesc ca sunt trecute aceste datorii in cazierul fiscal.
Aveti deja emis unul ?
Daca nu, solicitati un cazier, costa 20 ron si verificati ce scrie in el.

Multumesc pt. raspuns!
Nu am, dar vreau sa solicit unul si ma gandeam ca daca ai niste datorii la fisc ca persoana fizica nu poti fi asociat unic la o firma!
Acele datorii ar aparea probabil intr-un certificat fiscal, nu in cazierul fiscal, nu au nici o legatura.
Succes cu cesiunea!

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale srl vistarom vistarom Buna ziua, Am urmatoarea problema: am semnat un contract de cesiune parti sociale, decizia asociatului unic si proces verbal de predare-primire prin care am ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui srl cu asociat unic la administratia financiara lilinda09 lilinda09 In urma dizolvarii la ONRC a unui srl cu asociat unic, pt etapa urmatoare, ONRC-ul cere SITUATIA FINANCIARA DE LICHIDARE (RES.BILANT) Ssi un CERTIFICAT FISCAL ... (vezi toată discuția)
Care e situatia cu vanzarea firmelor cu datorii la buget? eriklud eriklud Buna, acceasi intrebare: Care e situatia cu vanzarea firmelor cu datorii la buget? Stiu ca se fac smecherii cu vanzarea firmelor care au acumulat datorii ... (vezi toată discuția)