avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... salariul restant de la o firma falimentara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

salariul restant de la o firma falimentara

Buna ziua,

Am lucrat la o firma care a intrat in faliment am avut proces in urma neplatii salariilor restante , litigiul de munca s-a incheiat mi s-a dat castig de cauza avand ca solutionare plata salariilor restante, falimnetul fimei s-a pronuntat, eu m-am inscris la masa credala si inca nu am primit nimic , ce sanse mai sunt sa-mi primessc salariile cuvenite? La registrul comertului asta scrie in dreptul firmei radiata : inchiderea procedurii falimentului si radierea debitorului .
Puteti sa-mi spuneti ce pot face in acest caz? Lichiditatorul judiciar nu-mi mai raspunde la telefon , de ce oare?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dointza , utilizator 12:50, 13 Iunie 2010
interesati-va la Tribunal daca a fost atrasa raspunderea patrimoniala a administratorului unic.
Daca firma nu are bunuri.....nu va puteti recupera banii. Insa puteti solicita, impreuna cu ceilalti debitori, atragerea raspunderii patrimoniale a administratorului, astfel acesta va raspunde cu bunurile sale proprii pentru datoriile societatii.
Prin inchiderea procedurii falimentului lichidatorul a fost descarcat de toate obligatiile, asa ca nici nu mai are importanta daca va raspunde la telefon.
Daca firma este radiata, nu mai aveti sanse. Dar luati legatura cu lichidatorul poate s-a produs o neintelegere ,poate nu au avut adresa dvs exacta, poate au consemnat suma, etc. Oricum aveati prioritate in recuperarea creantelor.
Are si adresa exacta si suma mi-a fost comunicata dar nu stiu cum se mai pocedeaza #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate comerciala teodora g teodora g am avut o societate care s-a radiat in martie anul acesta. A fost cu datorii la bugetul statului. Inainte de declansarea procedurii insolventei conform Legii ... (vezi toată discuția)
Moștenitorii unui proprietar de firmă care a dat faliment au găsit acte pentru bunuri imobile aparținând firmei. ce pot face în continuare? Ani1979 Ani1979 O firmă intră în procedura de faliment în anul 2008 . În 2011 proprietarul firmei a decedat . Se pronunță falimentul firmei . În 2019 moștenitorii ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii de catre firma de telefonie mobila vanea953 vanea953 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu urmatoarea situatie. Pina in anul 2013 am avut un contract cu o firma de tel. mob. Acest contract ... (vezi toată discuția)