avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pt alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pt alcool la volan

buna ziua ma numesc enache am o problema foarte mare sunt disperat ,am fost oprit de un echipaj de politie :( si mau pus sa suflu in etilotest si mia iesit 0,68 in aerul respirat ,pe urma am mers la inml mia luat 2 probe de sange la prima proba mia iesit 2.20 si la a 2 mia iesit 2.10 vreau sa stiu si io ce mi se poate intampla va rog frumos urg va multumesc
dar dak merg la iml pentru recalcularea probelor poate fi in avantajul meu ?
Recalcularea nu va ajuta cu nimic in cazul acesta pentru ca imbibatia alcoolica gasita este mult prea mare pentru a gandi ca in urma recalcularii veti obtine o valoare sub 0,80g/l pur in singe.:sorry:
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate face o recalculare, rezultatele de la IML arat ca alcolemia a fost in scadere, astfel ca rezultatul alcoolemiei la data cand ati condus depinde de timpul care a trecut de la testarea aerului expirat si pana la recoltarea primei probe de sange.
In mod normal la o alcoolemie determinata pe baza aerului expirat de 0,68 mg/l rezulta o alcoolemie in sange de cca. 1,5 g/l, ceea ce este tot peste limita legala de 0,8 g/l, dar sub valorile determinate de IML in sangele recoltat, asa ca este posibil ca la o recalculare valoarea alcoolemiei sa mai scada.
Angajati un avocat specializat pe astfel de cauze si el este in masura sa va sfatuiasca cum trebuie procedat mai bine.
Cu ce anume v-au fost recoltate probele de sange- ac si seringa sau trusa speciala?
Ar exista aici o aparare de facut in functie de acest aspect.Reveniti cu detalii!;)

Alte discuții în legătură

Prins cu alcoolemie de 0,84 in aer respirat crisu_10 crisu_10 Salut.Am fost prins cu o alcoolemie de 0,84 si nu stiu care ar putea fi consecintele.Este prima abatere,nu mai am nici o alta pata la cazier.Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)