avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventii la caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventii la caldura

Primarul general a anuntat ca va subventiona gigacaloria doar pentru cei care au venituri pana in 2500 lei. Va rog sa imi spuneti, daca eu ma incalzesc cu gaze (blocul are centrala termica pe gaze) si am un venit mult sub acesta, primesc subventie? Ca principiu, cred ca trebuie sa primesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:40, 13 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Doar ca principiu:
Primarul s-a referit la costul gigacaloriei, adica ce e produs de RADET care primeste subventii consistente de la primarie.
Subventia la care va asteptati Dv., adica la gaze (care nu sunt subventionate de primarie) ar trebui sa vina de la guvern, ceea ce nu e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire a locuintelor elekespali elekespali S-a vehiculat stirea precum se va inceta acordarea subventiei la pretul gigacaloriei precum si al ajutorului pentru incalzirea locuintei, care a fosat acordat ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)