avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutorul de incalzire a locuintelor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutorul de incalzire a locuintelor

S-a vehiculat stirea precum se va inceta acordarea subventiei la pretul gigacaloriei precum si al ajutorului pentru incalzirea locuintei, care a fosat acordat pana anul acesta.
Conform carei legi sau ordonante se va trece la incetarea celor de mai sus?
In Bucuresti, energia termica are un pret subventionat de catre Primaria M. Buc,
respectiv costul de vanzare de la ELCET real (reglementat de ANRE) este de cca. 297 lei in timp ce RADET (deconcentrat PMB) il vinde populatiei cu cca. 167 lei.
Deciziile se iau in CGMB prin Hotarari
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2010
legalmgm, utilizator
Subventia la caldura pentru toata lumea este istorie.
Primaria va acorda ajutoare numai pentru o anumita parte a populatiei, in functie de venitul acestora. Restul vor achita contravaloarea integrala a gigacaloriei. Ultim,ele informatii sunt de 312 lei una bucata gigacalorie.
Legea conform careia se acorda ajutor pentru incalzirea locuintei nu a fost abrogata (cel putin nu am cunostinta despre asta) insa mai toata media a comentat ca nu vor exista ajutoare pentru incalzirea locuintei nici cea centaralizata si nici pentru lemne, carbuni etc.
Practic m-ar interesa daca a fost sau nu abrogata intradevar sau modificata ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru incalzirea termica din apartamentele din bucuresti. nana29 nana29 Buna seara! As dori sa aflu daca exista vre-o lege care prevede o anumita subventie pentru plata la incazire a locuintelor. Daca da, in ce conditii si care ar ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire cu gaze naturale! king king Buna ziua! Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare! Am facut separare de gaz,mi-am montat centrala termica dar inca nu a dat drumul la ... (vezi toată discuția)
Ajutoare caldura irinabob irinabob buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog? (vezi toată discuția)