avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventii pentru incalzirea termica din apartamentele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventii pentru incalzirea termica din apartamentele din Bucuresti.

Buna seara! As dori sa aflu daca exista vre-o lege care prevede o anumita subventie pentru plata la incazire a locuintelor. Daca da, in ce conditii si care ar fi procedurile legale? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:20, 14 Ianuarie 2012
Subventia se acorda de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti catre RADET. Subventia se acorda in baza unei Hotarari a CGMB.

Prețul gigacaloriei este de 300 de lei din care locuitorii Bucurestiului platesc doar 169,88 de lei iar restul este platit de PMB conform Hotarârii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 141/27.07.2011

Guvernul României acorda Ajutoare de Încălzire în baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/31.08.2011 conform Normelor metodologice de aplicare.

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Va multumesc pentru raspuns si mai indraznesc sa intreb:
sunt coproprietara apartamentului, in care locuim, eu si fiul meu. Fiul meu nu are nici un venit, iar eu am lucrat in luna decembrie la o firma, iar acum de curand am inceput sa lucrez pentru alta, la un salariu minim pe economie. In ce masura ma incadrez? Unde trebuie sa ma adresez pentru niste informatii complete?
Mergeti la primaria de sector si solicitati formularul pentru ajutorul de incalzire.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire a locuintelor elekespali elekespali S-a vehiculat stirea precum se va inceta acordarea subventiei la pretul gigacaloriei precum si al ajutorului pentru incalzirea locuintei, care a fosat acordat ... (vezi toată discuția)
Subventii la caldura mitzmi mitzmi Primarul general a anuntat ca va subventiona gigacaloria doar pentru cei care au venituri pana in 2500 lei. Va rog sa imi spuneti, daca eu ma incalzesc cu gaze ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire student Stadva Stadva Buna seara ! Fiul meu este student si locuieste singur in Constanta intr-un apartament aflat in proprietatea mea . Beneficiaza de vreun ajutor pentru ... (vezi toată discuția)