avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita la un credit facut pentru alta ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita la un credit facut pentru alta persoana care nu mai plateste

va supun atentiei urmatoarea problema si va rog sa imi dati un sfat

o ruda de a mea a facut un credit la BCR pentru o alta persoana care bineinteles ca acum nu mai plateste.sambata persoana in cauza a primit o instiintare de executare silita, de la GROUP AMA am inteles. prin aceasta este informata ca are de platit suma de 250 mil lei vechi pana la data de 22 ale acestei luni.

ea nu are nici un venit, nu lucreaza nu e pensionara si nici nu are vreo proprietate.locuieste cu sotul la mama ei, tatal fiind decedat, deoarece au vandut apartamentul tot pentru a mai acoperi alte credite facute pt aceeasi persoana.

ce poate face?cum o pot executa silit daca nu are nimic practic.
poate face inchisoare?

multumesc anticipat pentru raspuns

cu respect,

COSTINA COICEA

Cel mai recent răspuns: costina_78 , utilizator 16:56, 14 Iunie 2010
inchisoare nu face doar ca nu poate plati, se va incerca executarea silita a bunurilor, veniturilor. e mostenitoare a tatalui ei, decedat
multumesc pt raspuns.deci s ar putea ajunge pana la a i se vinde partea ei de casa?
s-ar putea ajunge.... mai greu daca inca nu s-a dezbatut succesiunea
Creditorul poate cere dezbaterea sucesiunii in locul debitorului. Nu stiu daca in practica se ajunge pana acolo.
Observ ca in ceea ce a scris initiatoarea subiectului, ca s-a vandut un apartament. Posibil ca acesta sa fi fost pe numele debitoarei. Intrebare:
Cu cat timp trebuia vandut inainte, pentru ca banca/instanta sa nu considere rea vointa pentru a prejudicia banca ?
e vandut inainte sa faca acest credit. mai facuse prin CAR EXPRESUL CFR daca ati auzit.au fost mai multe persoane prejudiciate atunci...si totusi aceasta persoana a mai facut un credit pentru cea care o inselase...

[ link extern ]

dar acum la BCR. se pare ca o numise ca administrator la o firma care exista doar pe hartie si asa a putut scoate aceasta suma de la banca

acum sotul si fiica sunt disperati ca ar putea ramane fara casa.ea a facut toate acestea fara stirea lor

Alte discuții în legătură

Succesiune partiala sau totala? ContSters219370 ContSters219370 Am o nelamurire, mama a decedat acum 3 ani, tatal meu a decedat de 3 luni, nu am facut nici o succesiune, tata mai are alte proprietati in afara capitalei, eu ... (vezi toată discuția)
Decesul persoanei si inceperea procedurii de executare silita andrei_70 andrei_70 Tatal, pensionar fiind, a contractat un credi de la BCR in 2015. Creditul este facut pe numele lui insa de bani a beneficiat alta persoana care s-a obligat sa ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita inceputa si decesul persoanei executate andrei_70 andrei_70 Tatal, pensionar fiind, a contractat un credi de la BCR in 2015. Creditul este facut pe numele lui insa de bani a beneficiat alta persoana care s-a obligat sa ... (vezi toată discuția)