avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare salariat

O persoana incadrata acum dupa noile state de organizare intr-o institutie publica ca muncitor calificat anterior fiind incadrata pe o functie ca muncitor necalificat va fi salarizata corespunzator salarizarii din decembrie 2009 a unui muncitor calificat|? Si pe ce treapta va fi incadrata acum, inainte erau 6 trepte , iar acum sunt 4. Va rog sa ma lamuriti. In ce treapta va fi incadrata acum si care va fi salarizarea|? multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 17:56, 14 Iunie 2010
Pai cand a fost incadrat muncitor calificat, nu i s-a stabilit si treapta de salarizare? Pentru ca asa ar fi fost normal, prin dispozitia/decizia de numire in functie. Cum a ajuns din muncitor necalificat muncitor calificat?
urmeaza sa fie incadrata...
Pe treapta prevazuta in noul stat de functii pentru acel post de muncitor calificat.
In hotararea de reorganizare a institutiei ar trebui sa fie specificate gradele/treptele pentru toate functiile...

I se va stabili salariul prin asimilare cu cel avut de un muncitor calificat cu aceeasi treapta in decembrie 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire treapta pentru concurs alexandru andra alexandru andra Cum stabilesc treapta de salarizare daca in stat nu am stabilite trepte de salarizare pentru FP. Dupa concurs ce treapta de salarizare ii stabilesc? (vezi toată discuția)
Stabilire salariu conform noua lege a salarizarii unice in sectorul bugetar ! florin_s28 florin_s28 Buna ziua! Referitor la Legea nr. 330 / 2009 publicata in Monitorul Oficial nr. 762 din 09 noiembrie 2009 - Legea-cadru privind salarizarea unitara a ... (vezi toată discuția)
Incadrare personal contractual 2012 ContSters236579 ContSters236579 Va rog sa-mi spuneti cum se schimba incadrarea unui personal contractual pe functia de muncitor calificat / sofer, de pe treapta profesionala II pe treapta ... (vezi toată discuția)