avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... stabilire treapta pentru concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

stabilire treapta pentru concurs

Cum stabilesc treapta de salarizare daca in stat nu am stabilite trepte de salarizare pentru FP.
Dupa concurs ce treapta de salarizare ii stabilesc?
Cea mai mica.
Dupa concurs, numirea in functia publica se face pe treapta 3 de salarizare a gradului profesional aferent.
gabescu a scris:
Cea mai mica.

In legislatia aplicabila functiei publice nu exista treapta de salarizare "cea mai mica" (si, bineinteles, nici treaptele de salarizare "medie" sau "cea mai mare").
Daca OUG in care se specifica la ce treapta se fac angajrile, a fost abrogata..eu tot tr.3 ziceam..dar deh parerile sunt impartite.
Am intrebat la ANFP si mi s-a comunicat ca:"Numirea in functia publica de executie se face pe treapta 3 salarizare si in 2010". Legea 330/2009 precizeaza"ca pentru personalul nou-incadrat pe functii in perioada de aplicare etapizata, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare" si daca eu am de la treapta 3 pana la treapta 1...pot sa ii sau si treapta 3!!!

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta de salarizare misulicamold misulicamold speta: functionar public clasa I grad asistent tr. 2 am implinit 2 ani de vechime in treapta de salarizare in data de 31.12.2010; promovez in treapta sau nu? ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste obligativitatea cu incadrarea in functie publica pe treapta in 2010 Geanina Chircan Geanina Chircan Buna ziua , anul acesta , 2010 , luna mai , am ocupat functia de cons juridic asistent , treapta 3 , pana in mai 2010 am fost contractual- ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)