avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... stabilire treapta pentru concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

stabilire treapta pentru concurs

Cum stabilesc treapta de salarizare daca in stat nu am stabilite trepte de salarizare pentru FP.
Dupa concurs ce treapta de salarizare ii stabilesc?
Numirea dupa concurs se face pe treapta 3 a gradului profesional corespunzator fp, indiferent cate trepte aveti dvs. in plata in institutie...Salarizarea o veti stabili prin raportare la un fp din aceeasi clasa, grad si treapta (adica 3) aflat deja in plata, cu respectarea corespunzatoare a celorlalte drepturi salariale (vechime si ce se mai acorda la dvs.):D
Altfel, veti avea discutii cu respectivul fp, cand va vedea ca "sta pe loc" 4 ani si nu poate promova in grad, chiar daca i-ati facut "favoarea" si l-ati incadrat pe treapta 1 (ceea ce, repet, nu mi se pare legal) - neavand vechimea minima de 4 ani in grad profesional si de 2 ani in treapta din care promoveaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta de salarizare misulicamold misulicamold speta: functionar public clasa I grad asistent tr. 2 am implinit 2 ani de vechime in treapta de salarizare in data de 31.12.2010; promovez in treapta sau nu? ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste obligativitatea cu incadrarea in functie publica pe treapta in 2010 Geanina Chircan Geanina Chircan Buna ziua , anul acesta , 2010 , luna mai , am ocupat functia de cons juridic asistent , treapta 3 , pana in mai 2010 am fost contractual- ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)