avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... rejudecare cauza in contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

rejudecare cauza in contencios administrativ

Sunt functionar public, si am primit o amenda de la ANI pt nedepunerea declaratiei de avere in termen. Am contestat procesul verbal de contraventie , dar ANI a avut castig de cauza . Sentinta am primit-o in 10.06.2010. Cauza mea s-a judecat la sectia " civila". Pot cere anularea sentintei si rejudecarea la contencios administrativ?
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Irina , Consilier juridic 22:39, 15 Iunie 2010
Puteti formula recurs ... contestatia impotriva unui proces verbal de contraventie nu se judeca in contencios administrativ.
Recursul se judeca de catre tribunal-sectia de contencios administrativ.
Daca ati pierdut la judecatorie, formulati recurs in termen de 15 zile de cand v-a fost comunicata sentinta.
Recursul se depune/se trimite prin posta la instanta care a pronuntat hotararea nefavorabila, urmand ca dosarul sa fie inaintat la instanta ierarhic superioara, in acest caz, la tribunal. Luati-va in calcul o marja de timp suficienta pentru conceperea motivelor de recurs, in asa fel incat pana vineri, 25 iunie, sa le trimiteti/depuneti la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instante de judecata stelian67 stelian67 In 26 noiembrie 2014 am avut un termen la un tribunal din tara la sectia civila , obiect raspundere delictuala militienilor care nu suspendasera executarea ... (vezi toată discuția)
Contestare pv control itm ela15 ela15 In urma unui control din partea ITM s-a intocmit un proces-verbal de control si un pv de constatare si sanctionare a contraventiilor. Care-i procedura de ... (vezi toată discuția)