avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... competenta instante de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

competenta instante de judecata

In 26 noiembrie 2014 am avut un termen la un tribunal din tara la sectia civila , obiect raspundere delictuala militienilor care nu suspendasera executarea unui proces verbal ce era atacat in instanta .. S-a aminat fiind primul termen ,pentru comunicare inscrisuri . Completul de judecata a fost compus din d-nii x , y , z, La data de 03 decembrie 2014 am avut un alt termen la acelesi tribunal dar sectia mixta contencios administrativ si fiscal privind indreptarea erorii materiale dintr-o sentinta ce avea ca obiect o plingere la contraventie si viza acelasi proces verbal . Surpriza , s-au prezentat tot aceiasi judecatori x , y , z . Consternat fiind , cind am ajuns la birou am verificat pe portalul instantelot acelui tribunal componenta sectiilor civile si contencios administrativ . Alta surpriza TOTI cei trei figurau doar la sectia civila si NICIUNUL la sectia contencios administrativ . Eu zic ca e penala rau , dar astept pareri .O precizare , cauza din civil pe raspundere delictuala a fost judecata pe fond de judecatoarie -sectia civila ,cererea noastra a fost admisa iar in recursul declarat de militieni cauza s-a trimis spre judecare sectiei contencios care a constatat ca NU este competenta si a declinat competenta sectiei civile a tribunalului , care a trimis cauza spre rejudecare . Este vorba de tribunalul Cluj ,de care toata lumea se plinge si care este obiectul ultimului si din pacate a singurului protest al avocatilor din Romania . Astept sugestii , procesul privind raspunderea delictuala a militienilor are termen in 10.12.2014

Alte discuții în legătură

Speta drept civil obligatii LoredanaMonac LoredanaMonac Buna ziua, am o speta pe care nu reusesc sa o rezolv. Ma puteti ajuta? În timp ce conducea un autoturism proprietate personală, X a depășit ... (vezi toată discuția)
Schimbare instanta de judecata carlitosbest carlitosbest Sunt noob dpdv juridic si as vrea sa va adresez o intrebare: Am depus o cerere de chemare in judecata si un raspuns la intampinare la judecatorie intr-un ... (vezi toată discuția)
Anulare act . panteraadi panteraadi Buna seara , o speta in civil avand ca obiect - anulare act , actul fiind o nota de constatare pe tema Legii 18/1991 a Fondului Funciar , organul emitent fiind ... (vezi toată discuția)