avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mutare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mutare dosar

Buna ziua.

Doresc sa stiu ce trebuie sa fac pentru mutarea unui dosar de la o judecatorie la alta.

In primul rand doresc acest lucru fiindca cazul este la 400km departare de locuinta mea, in al doilea rand doresc acest lucru fiindca si cei cu care sunt acuzat sunt din acea zona si normal ca nu voi castiga niciodata (sunt influenti in zona: prieteni si rude cu politia, primarul, toti), avocatii de acolo toti sunt prieteni intre ei si ma simt ca si cum toti sunt impotriva mea. Ei au adus martori care sustin doar ce vor ei eu nu am cum dovedii nimic decat faptul ca nu am nici un fel de antecedent, am facut faculatatea de teologie ortodoxa, am investit bani si am pierdut totul, dar totusi tot eu sunt acuzat. Ei sunt toti cu antecedente: crima, talharii, furturi calificate, viol, etc.

Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:15, 14 Iunie 2010
Stramutarea judecarii cauzei penale se poate obtine in anumite conditii prevazute de lege.In vederea formularii unei astfel de cereri este necesara consultarea unui avocat pentru ca cererea se adreseaza Inaltei Curti de Casatie si Justitie si trebuie motivata si probata, iar suspendarea judecarii cauzei poate fi dispusa numai de catre completul de judecata investit cu judecarea cererii de stramutare.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de liberare sub control judiciar stinga elena stinga elena buna ziua.este adevarat ca cererea de liberare se poate depune saptamanal daca acuzatul este arestat preventiv dar in penitenciar?si ce sanse sunt ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare aurelpesa aurelpesa am calitatea de inculpat. La urmatorul termen vreau sa introduc o cerere de stramutare. Ma intereseaza daca dupa ce predau cererea presedintei la inceputul ... (vezi toată discuția)
Pot solicita schimbarea judecatorului sau stramutarea procesului in alt oras? aldearocsana aldearocsana as dori ca procesul fratelui meu pentru omor din culpa sa fie mutat in alt oras daca s-ar putea sau macar sa fie schimbata judecatoarea deoarece locuim intr-un ... (vezi toată discuția)