avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Raspuns la ,,Nu pot raspunde la mesajele celor ce ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Raspuns la ,,Nu pot raspunde la mesajele celor ce mi-au raspuns".

Nici macar nu imi mai apare butonul respectiv (raspunde).
Cel mai recent răspuns: Dyana Barbu , Alte profesii 16:16, 14 Iunie 2010
Se intampla acesta problema in cazul tuturor discutiilor deschise de dvs.? Sau doar in anumite cazuri?
Vad ca acum s-a remediat (cred ca datorita dvs). Imi apar si butoanele ,,Raspunde" si ,,Citeaza". Se intampla in cazul tuturor discutiilor deschise de mine si se intampla asta de mult timp. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Invitatie la discutie elga50 elga50 Propun administratorilor ca alaturi de butoanele de \"raporteaza abuz\", \"citeaza\", :raspunde\", \"editeaza\" sa puna si un buton de [u]\"invita un ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)