avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat cu probleme
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat cu probleme

buna ziua
ma numesc mihai si am si eu urmatoarea mare problema:
am incheiat un contract de reprezentare cu un avocat ca sa deschida un proces acesta urmind sa se ocupe de toate aspectele legate de proces eu trebuind sa vin doar cu martori atunci cind instanta o va vere;
mi-a spus ca a depus dosarul in urma cu 3 luni dar eu nu am primit nici o citatie de atunci;am luat legatura cu avocatul si mi-a spusdin nou ca dosarul este depus sa mai astept;dupa un timp cind l-am cautat iar acesta a spus ca o sa verifice;
m-am interesat la tribunal si surpriza de acolo mi s-a spus ca nu este nici un dosar depus pe numele meu acolo , deci sa inteleg ca avocatul m-a MINTIT ???????? (de peste 3 luni el nu depusese nici un dosar)
am platit tot onorariul cind am facut contractul (am chitantele), ce pot face acum?
daca fac "presiuni'' mi-e frica ca acesta se duce si ma reprezinta "prost'' si pierd procesul nu?
va rog din tot sufletul daca poate cineva sa ma ajute i-as multumi foarte mult.
daca ma adresez baroului poate face ce am spus mai devreme nu?"reprezentare slaba" , mai imi pot recupera banii daca acesta nu isi face treaba cum trebuie?
va rog din tot sufletul ajutatima si pe mine .

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: utilizator234 , utilizator 13:34, 5 Iulie 2010
Adresati'va baroului si schimbati avocatul.
si onorariul cum il recuperez?
Cel mai bine este sa discutati cu avocatul dvs direct
si deschis toate aceste aspecte, inclusiv problema
onorariului.
Daca sunteti nemultumit de serviciile acestuia puteti
renunta la serviciile acestuia.
din moment ce ma minte nu pot spune ca sunt multumit.am platit onorariul cerut si nu face nimic daca renunt imi da banii inapoi??cum imi pot ecupera banii??
am avut o intilnire cu avocatul si sa rezolvat.
a fost o neintelegere la mijloc.
multumesc tuturor celor care au raspuns problemei mele

Alte discuții în legătură

Probleme cu un avocat alianastasia10 alianastasia10 Avand o mare problema cu o firma de leasing,am mers la un avocat. Am dorit sa deschid un proces,avand toate actele necesare. Acocatul mi-a cerut 1000 euro ... (vezi toată discuția)
Teapa de la un avocat doru36 doru36 Buna , am o problema cu un avocat din Bacau si nu stiu cum sa procedez, asa ca as avea nevoie de un sfat. Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)