Am avut un proces prin care asociatia mi-a cerut evacuarea (eliberarea) unui mic spatiu din bloc in care mi-am facut o nisa. Procesul s-a finalizat prin ianuarie, dar nu am primit sentinta decat odata cu "somatie " de la executor. Stiu ca niciun vecin nu este interesat de acel spatiu, dar de la asociatie cineva a vrut sa ma sicaneze, asa din motive personale. Am studiat actele, mirandu-ma ca nu mi s-a comunicat hotararea pentru a putea face apel. Am observat ca hotararea nu este semnata decat de grefier, ca nu are semnatura presedintelui ci doar o stampila. Am vreo posibilitate sa mai atac acea hotarare, sau macar sa aman evacuarea pana gasesc unde sa-mi duc lucrurile depositate in nisa?
Mergeti la instanta la care v-ati judecat si consultati dosarul, pt a va convinge ca sentinta nu este semnata.De multe ori exemplarul care se comunica nu este semnat, ci numai stampilat de catre instanta.Puteti solicita cu acea ocazie comunicare sentintei, si cu acea ocazie veti fi repusa in termenul de recurs sau apel.
Conform prevederilor art.258 alin.1 C.proc.civ dispozitivul hot.jud se semneaza de catre judecator si de catre grefier sub sanctiunea nulitatii.E nula si in cazul in care e semnata doar de catre judecator dar nu si de catre grefier.
30 zile apel
mirceani
Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii.
Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie.
Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)