avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TREBUIE SA AFLU DETALII
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TREBUIE SA AFLU DETALII

DACA AM CUMPARAT MARFA CU NUMERAR DIN COMPLEX NIRO AM PRIMIT FACTURA SI CHITANTA EU M-AM INREGISTRAT CU MARFA AM VANDUT-O IN UNIUNE CLIENTUL S-A INREGISTRAT CU MARFA IAR FURNIZORUL NU S-A INREGISTRAT EU AM CERUT RAMBURSARE DE TVA DACA LA CONTROLUL INCRUCISAT NU GASESTE INREGISTRAREA FACTURILOR LA FURNIZOR EU MAI PRIMESC ACELO TVA?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:22, 14 Iunie 2010
:offtopic:
va rog insistent sa respectati regulamentul de postare
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate numai pentru unii? ecuatia2007 ecuatia2007 DACA RASPUNSURILE LA ACESTE VERIFICARI INCRUCISATE VI PESTE 2 ANI EU ATUNCI PRIMESC BANII? STIAM CA ACESTE VERIFICARI AU TERMEN 30 ZILE LUCRATOARE DE LA ... (vezi toată discuția)
Intrebare mihaela495 mihaela495 O SC a cerut o rambursare de TVA si in urma controlului incrucisat la unul dintre furnizori i-a fost refuzata la rambursare o parte din suma. Trecand peste ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)