avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA LEGALITATE NUMAI PENTRU UNII?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

LEGALITATE NUMAI PENTRU UNII?

DACA RASPUNSURILE LA ACESTE VERIFICARI INCRUCISATE VI PESTE 2 ANI EU ATUNCI PRIMESC BANII? STIAM CA ACESTE VERIFICARI AU TERMEN 30 ZILE LUCRATOARE DE LA COMUNICAREA LOR DE LA FIRMA DIN UE AU PRIMIT RASPUNS DIN LUNA APRILIE PANA LA URMA EU AM CERUT TVA PE BAZA DECLARATIEI 390 CE LEGATURA ARE CU FURNIZORII DE LA CARE AM CUMPARAT MARFA EU AM PLATIT IMPOZITE SI TAXE PE MARFA .DACA AVEAM SA LE DAU BANI IMI PUNEAU PENALITATI 1% PE ZI PE MINE CA M-AU BLOCAT CU TOTUL CA SA TAC MI-AU CERUT INSOLVENTA VOR SA MA DESFIINTEZE DE CE NU EXISTA LEGALITATE SAU EXISTA DOAR PT EI FIIND INSTITUTIE PUBLICA SI AU DREPTUL SA NE BAGE PUMNUL IN GURA?????
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:21, 14 Iunie 2010
:offtopic:
va rog insistent sa respectati regulamentul de postare ; va spuneam in celalalt topic ca regulamentul interzice postarea cu litere mari si deschiderea mai multor topicuri cu acelasi subiect .
Abaterea repetata se sanctioneaza , cf. regulamentului , cu avertisment (intr-o prima faza )

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa aflu detalii ecuatia2007 ecuatia2007 DACA AM CUMPARAT MARFA CU NUMERAR DIN COMPLEX NIRO AM PRIMIT FACTURA SI CHITANTA EU M-AM INREGISTRAT CU MARFA AM VANDUT-O IN UNIUNE CLIENTUL S-A INREGISTRAT ... (vezi toată discuția)
Stocuri-va rog ajutati sub_bass2002 sub_bass2002 Am o firma cu producerea bauturilor alcoolice (vin), si am niste stocuri: drojdie, flacoane din 1999. Ce pot face ca sa pot scapa de stocuri de 10 ani. Ajunge ... (vezi toată discuția)
Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)