avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODIFICARE FUNCTIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODIFICARE FUNCTIE

Angajatorul poate modifica unilateral functia pe care este incadrat un salariat, in sensul de exemplu din Manager in inginer?? Ce prevede legea in acest sens? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2007
dust_in_the_wind, utilizator
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 14:15, 26 Mai 2007
Intai cititi contractul de munca pe care l-ati semnat cu angajatorul si vedeti ce clauze sunt prevazute in el. Teoretic nu se poate, dar...sunt necesare mai multe detalii.Daca a fost o decizie la nivel de societate in care se restructureaza posturile , oricum trebuia sa va aduca la cunostinta.
nu nu poate decat daca ar santiona disciplinar salariatul cu retrogradarea din functie, sau daca in urma unei evaluari constata ca nu mai corespunde profesional ...ceea ce este totusi greu de dovedit.

in fine prin acordul partilor prin incheierea unui act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim mikik55 mikik55 UN salariat a ocupat un post de conducere, iar acum a fost trecut pe un post de excutie, prin act aditional la CIM, insa nu i s-a modificat si salariu. In ... (vezi toată discuția)
Act aditional adrianemilian1 adrianemilian1 Buna ziua, In urma unei evaluari sustinute la un assessment center am fost retrogradat din functia avuta de SEF DEPARTAMENT (desi evaluarea a fost pentru ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie daisys daisys Buna ziua. Voi expune o situatie si as dori un sfat daca este posibil. O cunostinta ,sef de agentie , urmeaza sa fie retrogradat intr-o functie inferioara pe ... (vezi toată discuția)