avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... control financiar preventiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

control financiar preventiv

vreau sa stiu unde pot afla informatii despre CFPsi daca pot sa il aplic daca nu am 3 ani vechime in contabilitate lucrez la primarie
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:56, 14 Iunie 2010
O.G. nr. 119/1999:)
puteti aplica, cu respectarea preverilor art. 11 din o.g. nr. 119/1999
" ART. 11
Separarea atribuţiilor
Persoana care exercită controlul financiar preventiv propriu nu trebuie să fie implicată, prin sarcinile de serviciu, în efectuarea operaţiunii supuse controlului financiar preventiv propriu." :)
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
mihaicalinescu2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiar spor pentru control financiar catalinban catalinban Buna ziua! As dori sa aflu conditiile pentru care un contabil poate primi sporul pentru control financiar. Trebuie ca acesta sa aiba angajati (contabili) in ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnatã cu acordare vizei de cfp, poate fi membru într-o comisie de licitatie, în cadrul societãþii unde lucreazã? Diaconu Camelia Diaconu Camelia Poate o persoană care este desemnată să acorde viza de control financiar preventiv propriu să participe ca membru într-o comisie de licitaţie, comisie ... (vezi toată discuția)
Viza de control financiar preventiv Ion Nicolaie Ion Nicolaie este normal ca intr-o primarie contabilul sa fie cel care are viza cfp ? cum vine asta eu execut eu comand ?sau mai precis eu sunt de acord cu mine in ceea ce ... (vezi toată discuția)