avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren inchiriat

buna ziua! cum pot afla daca primaria a inchiriat o curte nationalizata, unei terte persoane, eu fiind afectat direct prin aceasta inchiriere. cine poate sa-mi confirme sau sa infirme acest lucru?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 10:32, 15 Iunie 2010
incercati la impozite si taxe, inchirierea trebuie declarata fiscal.
Daca a inchiriat primaria, acest fapt nu se putea intampla decat in urma unei Hotarari de consiliu local, de aprobare a inchirierii prin licitatie publica,cu tot ce implica acest lucru ( caiet de sarcini, anunt la ziar, etc). Solicitati aceasta hotarare, de la secretarul u.a.t.
Daca respectiva curte, a fost concesionata, la fel, nu se putea decat prin HCL. :)
daca solicit o situatie juridica a respectivului teren nu trebuie sa spuna daca e inchiriat?
pentru raspuns, trebuie sa justificati interesul
avocatPetre a scris:

pentru raspuns, trebuie sa justificati interesul

Ba nu. Persoana interesata, poate formula cerere, in condtiile legii nr. 544/2001. :)
Este vorba de un bun apartinand domeniului public sau privat al u.a.t. din cate inteleg io. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea primariei Alvaro Liniers Alvaro Liniers Care sunt documentele ce trebuie primariilor elabora, si elibera pentru intocmi un proces de a vinde, inchiria, concesiona, etc un bun de domeniu privat sau ... (vezi toată discuția)
Parcare autovehicule pe domeniul public adelina08 adelina08 Buna ziua, Stimati domni, sunt foarte revoltata pe Primaria din comuna unde locuiesc. azi am primit o citatie prin care sunt poftita la sediul primariei ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pe o prelungire de contract, hypo hypo Buna seara,am si eu o problema si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)