avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma offshore
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma offshore

Buna ziua,
Ce sfaturi dati pentru inregistrarea unei firme offshore in Anglia(sau alt paradis fiscal : cipru, elvetia, etc). As vrea sa inregistrez o firma de transport marfa ( 2 tiruri). Cum imi pot desfasura activitatea in Romania si care sunt taxele de care sunt scutita in Romania ? ( ex : este firma scutita de TVA ?)
Multumesc

Alte discuții în legătură

Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Infiintari firme offshore cosminculea cosminculea Ma intereseaza cateva societati serioase care se ocupa de infiintarea de firme offshore. De asemenea ma intereseaza costul infiintarii unei astfel de firme si ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare marietasok marietasok Societatea la care lucrez este un intermediar, in Port Agigea. Societatea X, platitoare de TVA, trimite marfa in Olanda la o firma inregistrata in scopuri de ... (vezi toată discuția)