avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plan de reorganizare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plan de reorganizare

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un model de program de plati in cadrul unui plan de reorganizare. Nu stiu in ce forma sa-l concep, restul planului e gata. Mai am doua zile pana trebuie sa-l inregistrez.

Va rog mult sa ma ajutati careva.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: smnliliana , utilizator 05:54, 17 Iunie 2010
In cazul de fata nu este teorie ci doar date concrete .....
Multumesc pt. raspuns. Asa cum am precizat in mare parte planul e gata, imi trebuie doar formatul pt. programul de plati, datele concrete le am dar nu stiu cum sa le "asez" in program, ma gandesc ca este un tabel, ce nu stiu este capul de tabel, cate coloane, ce contine fiecare coloana. Acum poate am fost mai explicita. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de insolventa adrianabresug adrianabresug pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa ... (vezi toată discuția)
Model "plan de reparatii" si "buget venituri-cheltuieli" la asociatia de proprietari George Staicu George Staicu Asociatia noastra urmeaza sa organizeze in aceasta luna o Adunare Generala in care urmeaza sa se prezinte si aprobe Bugetul de Venituri - Cheltuieli pt 2011 si ... (vezi toată discuția)
Ce platim intai...penalitatile sau suma restanta? marianb13 marianb13 Buna ziua. 1.Am un mare necaz cu asociatia de propietari...un vecin s-a dus sa isi platesca intretinerea constand in suma de 200 lei.Vecinul respectiv a avut ... (vezi toată discuția)