avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model \"Plan de reparatii\" si \"Buget ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model "Plan de reparatii" si "Buget venituri-cheltuieli" la asociatia de proprietari

Asociatia noastra urmeaza sa organizeze in aceasta luna o Adunare Generala in care urmeaza sa se prezinte si aprobe Bugetul de Venituri - Cheltuieli pt 2011 si Planul de Reparatii pt 2011.

As fi recunocator celor care pot furniza modele (formular - fisier Excel, pdf, word) pentru Planul de Reparatii (eventual si un model de Deviz estimativ pt reparatii) si pt Bugetul de Venituri - Cheltuieli. Am cautat in sectiunea "Documente utile" de pe acest forum dar nu am gasit asemenea modele.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Staicu , Consultant credite si finantari 15:56, 14 Decembrie 2010
Am postat un Buget de venituri si cheltuieli pentru dumneavoastra
www.avocatnet.ro/content/con...
Acesta poate fi adaptat la situatia fiecarei asociatii ca pozitii si denumirea concreta a veniturilor si cheltuielilor. Se poate face un buget mai sintetic sau mai analitic in functie de "pretentiile" locale.
Devizele de reparatii le fac executantii lucrarilor contactati de administrator.
Daca vreti postez aici si devize, dar fiecare firma prestatoare are formatul ei de deviz. Comitetul executiv analizeaza aceste devize si ofertele concrete cu preturi, garantii, materiale folosite, prestanta, portofoliu... si decide cu cine executa lucrarea.
Apoi nu seamana un deviz de instalatii de canalizare cu unul de hidroizolatie...
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
Adriantot, moderator
adriantot a scris:

Am postat un Buget de venituri si cheltuieli pentru dumneavoastra
www.avocatnet.ro/content/con...


Va multumesc foarte mult pt foarte utilul model de buget pe care l-ati postat , inclusiv pentru formulele de calcul din repectivul fisier Excel.

Consider ca ar fi extrem de util pentru noi, cei ce suntem la inceput in deslusirea problemelor de administrare a asociatiei noastre de proprietari, daca ati putea sa postati si modelele de devize (pt cat mai multe tipuri de reparatii - daca bineinteles, le detineti ) precum si un model (sau macar structura formatului de tabel ) de Plan de Reparatii, pentru a putea avea astfel macar o idee cam ce informatii / rubrici / formule de calcul ar trebui sa contina acestea.

Va multumesc anticipat pentru amabilitatea Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul de reparatii (eventual si un model de deviz estimativ pt reparatii) si pt bugetul de venituri - cheltuieli. gheorgheistrate gheorgheistrate As fi recunocator celor care pot furniza modele (formular - fisier Excel, pdf, word) pentru Planul de Reparatii (eventual si un model de Deviz estimativ pt ... (vezi toată discuția)
Model lista de plata ContSters189595 ContSters189595 va rog, cine poate sa/mi trimita un model lista de plata in care sunt incluse si rubrica pierderi cpi , facturi ...etc as dori un model mai amplu -- adica ... (vezi toată discuția)
Buget venituri si cheltuieli pentru asociatii de proprietari Viorela Nita Viorela Nita doresc daca se poate un model de buget venituri si cheltuieli pentru asociatiile de proprietari format pdf sau excel. multumesc (vezi toată discuția)