avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... model lista de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

model lista de plata

va rog, cine poate sa/mi trimita un model lista de plata in care sunt incluse si rubrica pierderi cpi , facturi ...etc

as dori un model mai amplu -- adica fiecare proprietar sa vada exact cum se impart
cotele de intretinere.

sper ca m-am facut cat de cat inteleasa

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:20, 14 Ianuarie 2012
V-am trimis un model de lista de plata pe E-mail Yahoo - ID e mess muad.dib_l. Sper sa va satisfaca cerinta.
:">
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
loadingvirus, utilizator
Prevazut in Ordinul nr.1969/2007.
@ogra, ati vazut o asemenea lista de plata? Este complet depasita si foarte greu de inteles. Informatiile cerute nu pot sa incapa pe o singura foaie, asa ca majoritatea as. prop. s-au orientat pe alte formate.
Insa, per total consider ca o lista de plata "unificata", recunoscuta in toata tara ar fi foarte folositoare pentru marea majoritate a proprietarilor.
Lista de plata prezentata in Ordinul nr.1969/2007 este foarte buna ca model.
Plecand de la aceasta orice asociatie poate sa-si faca o lista de plata cat mai adaptata situatiei sale.
Vedeti pe adresa de mai jos listele pe care le afisam noi:
[ link extern ]

Am incercat intr-o pagina A4 sa cuprindem cat mai multe date, sa prezentam costurile separat pentru apa care se plateste conform apometrului, cheltuielile pe persoana, pe suprafata utila, apoi restante, penalizari, reparatii, fonduri...
Afisam pe fiecare lista, ca si pe fiecare document (adeverinta, chitanta, factura...), datele de identificare ale asociatiei, contul bancar, date de contact ale celor care conduc si administreaza asociatia...
@ adriantot
pe asta o si cautam .multumesc foarte mult. =D>
o zi buna

Alte discuții în legătură

Rubrica restante in listele de plata florin555 florin555 Buna ziua, In conformitate cu Ordinul 3103 din 2017, listele de plata a cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari contin la rubrica ... (vezi toată discuția)
Prescriere cheltuieli asociatie de proprietari bureac62 bureac62 Va rog sa ma lamuriti daca exista in legislatia la zi vreo prevedere care sa prescrie plata unor sume aflate pe listele de plata a contributiei la cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, poate cineva sa îmi spună dacă este corect sa îți ... Snake1970 Snake1970 Buna ziua, Poate cineva sa îmi spună dacă este corect sa îți includă în cotă de întreținere penalizările?Specific că pe lista de întreținere ... (vezi toată discuția)