avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... iesire din evidenta biroului de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

iesire din evidenta biroului de credit

buna ziua, care sint ultimele reglementari privind iesirea din evidentele biroului de credit. in ce conditii, dupa cit timp si cine trebuie sa procedeze la stergerea datelor negative din biroul de credit. cum anume trebuie procedat, multumesc:O
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:12, 15 Iunie 2010
La cererea clientului, creditorul ( banca) solicita radierea din biroul de credite.
Luati legatura cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate sterge numele din banca de credite? rdk18 rdk18 acum cativa ani am facutr pentru cineva un credit cu garantie imobiliara....acesta nemaiachitand la timp rata, a atras asupra mea raportarea in biroul de ... (vezi toată discuția)
Rate achitate la zi, banca le vede restante, raportare in biroul credite distroe distroe Buna ziua. Avem un credit de nevoi personale fara ipoteca, in euro, la care am achitat rata luna de luna fara intarzieri mai mari de cateva zile. La una din ... (vezi toată discuția)
Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)