avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA DE PLATA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA DE PLATA

AM O FIRMA SI NU SUNT PLATITOR DE TVA. AS DORI SA STIU LA CE CURS VALUTAR SE CALCULEAZA PLAFONUL DE 35000 EURO DE TRECERE LA PLATA TVA
Cel mai recent răspuns: dana112 , utilizator 16:32, 15 Iunie 2010
conf.lg.571/2003 , cap.XII - regimuri speciale specifica urmatoarele :cursul de schimb este cel comunicat de BNR la data aderarii , deci la 01.01.2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon tva talmacel talmacel Buna ziua, Am o problema cu o firma infiintata in anul 2007, si in anul 2009 in noiembrie a depasit plafonul de tva de 35000 euro. Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Curs pt depasire plafon 35000 euro krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este cursul la care se calculeaza plafonul de scutire de 35000 euro in anul 2009 ? Am citit ca poate fi cel de la ... (vezi toată discuția)
Curs valutar - 35000 euro plafon tva ptr societatile neplatit de tva miraj miraj sunt persoana juridica neplatitoare de tva - plafonul de tva este pana la 35000 euro as vrea sa stiu la ce curs se calculeaza , de exemplu la data de ... (vezi toată discuția)