avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... EXEMPLE CU NUMERE DE DOSARE CASTIGATE IMPOTRIVA ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

EXEMPLE CU NUMERE DE DOSARE CASTIGATE IMPOTRIVA TRANSGAZ

Ma numesc Ionut, sunt din Craiova si ma adresez dumneavoastra, in special celor celor care ati castigat procese impotriva TransGaz Romania sau a celor care aveti profesia de avocati si aveti procese castigate cu clientii dumneavoastra impotriva TransGaz Romania, privind trecerea abuziva cu conducte de gaze peste proprietatea fiecaruia fara a avea un act incheiat intre cele doua parti; in special contracte privind despagubirea proprietarului terenului. Ca numar de dosar si caz castigat in instanta contra TransGaz nu stiu decat un caz care este detaliat si pe net (cazul din Sinaia) si m-ar interesa daca aveti cunostinta si de alte cazuri - cu detalii - sau numere de dosare castigate in instanta. Am nevoie pentru ca am si eu un proces pe rol cu TransGaz si trebuie sa prezint la instanta exemple de procese castigate de proprietari ai terenurilor afectate de trecerea conductelor acestor nesimtiti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: johnnyy_c , utilizator 08:53, 17 Iunie 2010
Cunosc pe cineva care are un astfel de proces pe rol, si sunt interesat de asa ceva. Ati putea sa imi spuneti daca sentinta de la Judecatoria Sinaia este publicata cumva pe net?( in intregime).
da, este in intregime, cap-coada, pe net, dar pentru teren intravilan si nu extravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns Bachus20 Bachus20 Recent am cumparat un teren (initial inregistrat in titlul de proprietate drept extravilan, in urma efectuarii schitei cadastrale din banii vanzatorului a fost ... (vezi toată discuția)
Conducta de gaze pe teren proprietate privata ionelstoica73 ionelstoica73 detin un teren intravilan care este traversat de conducta gaze de mari dimensiuni a distrigaz,lucrarea s-a efectuat anul trecut fara accordul meu,defapt ... (vezi toată discuția)