avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata contributie cas pentru un singur salariat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata contributie cas pentru un singur salariat

Se poate plati contributia cas pentru un singur salariat avand in vedere ca societatea nu si-a platiti contributiile de 1 an si acum are un salariat care vrea sa isi reclaculeze pensia si nu are platit cas-ul?Daca da, cum ar trebui sa procedam?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 07:30, 19 Iunie 2010
:O cum?
si nu v-a atentionat nimeni ca nu ati platit?o sa aveti niste penalizari si amenzi...mama!!!
Doamne..
sunteti obligati sa platiti,dupa parerea mea nu cred ca se poate ..
Asteptati,poate alti colegii :D au o solutie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata creante pfa jack electro jack electro Sunt PFA din ianuarie 2006 si am fost in acelasi timp salariat la o firma pana in decembrie 2008. La primarie in ianuarie 2006 mi s-a spus ca ,platind CASS la ... (vezi toată discuția)
P.f.a.-uri sunt obligate sa plateasca pensiile? lupearobertmihai lupearobertmihai As dori sa stiu daca eu ca PFA sunt obligat sa platesc la casa de pensii, pentru pensia de limita de varsta? (vezi toată discuția)
Firma nu plateste cas-ul stavi stavi Buna ziua! -Am verificat pe site-ul specializat si am vazut ca, sotiei, nu i s-a platit CAS-ul. -Am verificat lunar incepand cu luna septembrie (anul trecut) ... (vezi toată discuția)