avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ctr comodat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ctr comodat

am contract de comodat acasa.ai mei au un ctr de inchiriere pe apartament(e inreg la adm fin)
pot sa imi deduc intretinerea???
Cel mai recent răspuns: antonela , utilizator 12:02, 17 Iunie 2010
Dvs. spuneti ca aveti contract de comodat, si presupun ca il aveti pentru un P.F.A.
Cred ca intrebarea este daca puteti deduce intretinerea.
Avand in vedere ca , CONTRACTUL DE COMODAT, este un contract de inchiriere cu TITLU GRATUIT, nu aveti ce deduce, intrucat pentru acest contract nu platiti chirie.
Daca era un contract de inchiriere, era cu totul altceva, conditia era sa fie inregistrat la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)
Chirie sediu social srl andy.m.i. andy.m.i. Buna ziua. Am incheiat un contract de comodat pentru o camera din apartamentul proprietate personala, pentru sediu social cu o firma care s-a infiintat acum. ... (vezi toată discuția)